Maak kennis met Schoonmaakadvies Nederland

Welkom! Fijn dat je interesse toont in Schoonmaakadvies Nederland. Graag vertellen we je meer over onze passie voor het verzorgen van trainingen en een schone en hygiënische werkomgeving en hoe dit jouw organisatie kan versterken.

Waar het begon

Jaap Niezen is de oprichter van Schoonmaakadvies Nederland (LinkedIn). Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de professionele schoonmaakbranche. Hij startte zijn carrière bij een toonaangevende leverancier als commercieel technisch adviseur. Na vijf jaar bij dat bedrijf te hebben gewerkt, werd hij salesmanager bij een landelijk schoonmaakbedrijf en later bedrijfsleider bij een groot regionaal schoonmaakbedrijf. Sinds 1994 verzorgt hij trainingen voor schoonmaakprofessionals. Zijn diepgaande kennis en ervaring vormen de basis van Schoonmaakadvies Nederland.

Jaap Niezen Schoonmaakadvies Nederland

Onze overtuiging

Bij Schoonmaakadvies Nederland geloven we dat een schone werkomgeving essentieel is voor het welzijn van medewerkers en het succes van elke organisatie. We begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen. Onze aanpak is gericht op duurzame relaties, zonder banden met leveranciers, waardoor we altijd een onafhankelijk en objectief advies kunnen geven.

Opdrachten onder andere uitgevoerd bij:

  • Nederlandse Spoorwegen
  • Shell
  • Verschillende zorginstellingen en meer

Deze ervaringen tonen aan dat we breed inzetbaar zijn en steeds weer voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten.

Kom in contact

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op of bekijk onze diensten en trainingen. We maken graag persoonlijk kennis om onze expertise en de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Direct naar:

Opdrachten o.a. uitgevoerd bij: