Onze diensten

Welkom bij Schoonmaakadvies Nederland, waar jouw schoonmaak en opleidingsvragen onze prioriteit zijn. Of je nu een klein bedrijf runt of aan het hoofd staat van een grote organisatie, onze diensten zijn afgestemd op jouw unieke situatie. Wij begrijpen dat een schone werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, van advies en begeleiding op de werkvloer tot aan gespecialiseerde trainingen en interim opdrachten.

Schoonmaakadvies Nederland biedt de volgende diensten:

Bij: bedrijven klein en groot, overheden, gezondheidszorgorganisaties, eigen dienst situaties en onderwijsinstellingen.

Training en opleiding

Training en opleiding:

Het opleiden van schoonmaakpersoneel is essentieel voor het behalen van de beste resultaten. Wij bieden op maat gemaakte trainingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

We kijken graag met je mee waar er binnen jouw organisatie verbeteringen mogelijk zijn. Heel vaak liggen deze op het vlak van scholing van de schoonmakers en hun leidinggevenden. De door ons verzorgde trainingen zijn maatwerk en zijn daardoor altijd afgestemd op wat er binnen jouw organisatie nodig is.

Begeleiding op de werkvloer 1

Begeleiding op de werkvloer:

Efficiëntie op de werkvloer is cruciaal, en daarom ondersteunen wij je met het structureren van schoonmaakwerkzaamheden. Van het opstellen van werkprogramma’s tot de inzet van de juiste middelen, wij zorgen dat alles naadloos verloopt. Dit betekent voor jou dat er na de begeleiding wordt voldaan aan de vereiste schoonmaaknormen waardoor een hygiënische werkomgeving wordt gehandhaafd. Verder draagt het bij aan het professionaliseren van de schoonmaakmedewerkers en het terugdringen van ziekteverzuim.

Schoonmaakanalyse 2

Schoonmaakanalyse

Merk op dat wanneer processen niet lopen zoals gewenst, een grondige analyse noodzakelijk is. Wij voeren diepgaande audits uit om te identificeren waar verbeteringen mogelijk zijn, zodat jouw schoonmaakactiviteiten weer op rolletjes lopen. Hierdoor kan jouw bedrijf uitblinken in de sector waarbinnen het werkzaam is en voldoet het aan de vereiste normen voor hygiëne en schoonmaak.

Ondersteunen bij Aanbesteding schoonmaakonderhoud

Ondersteunen bij aanbesteding schoonmaakonderhoud:

De juiste schoonmaakdienst kiezen is een complex proces. Wij bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare schoonmaakpartner vindt die voldoet aan al jouw eisen. Prijs is belangrijk, het herkennen van strategische en te lage biedingen is een voorwaarde om latere ergernissen te voorkomen. Ga je als bedrijf of organisatie voor klachtenmanagement of relatiebeheer? Een gelijkwaardige relatie, zeg maar partnerschap, is een voorwaarde voor een goede samenwerking met een schoonmaakbedrijf. Vertrouw op onze deskundige ondersteuning en bereik jouw doelen met ons aan je zijde. We helpen je graag.

Facilitaire interim opdrachten 1

Facilitaire interim opdrachten:

Soms zijn er momenten waarop je tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft. Wij voorzien je van de juiste interim professional die naadloos integreert in jouw team en direct bijdraagt aan het facilitaire proces.

Advies vloeronderhoud

Advies vloeronderhoud:

Schoonmaken is een vak. Vloeronderhoud is een vak plus en vereist veel deskundigheid om de vloer in topconditie te houden.

Helaas worden vloeren vaak verwaarloosd vanwege een gebrek aan kennis en kunde. Het is niet ongebruikelijk dat een vloer er slecht verzorgd uitziet enkele dagen na een intensieve reiniging. Wij begrijpen dat het belangrijk is om het hele jaar door te genieten van een perfect onderhouden vloer met een schitterende uitstraling.  Door onze jarenlange ervaring met vloeronderhoud kunnen we je helpen met het vinden van de juiste oplossing voor uitstekend vloeronderhoud.

Ondersteunen eigen schoonmaakdienst

Ondersteuning eigen schoonmaakdienst

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om schoonmaakdiensten in eigen beheer te nemen. Wij adviseren en ondersteunen je bij het opzetten en optimaliseren van deze processen, zodat jouw team efficiënt en zelfstandig kan werken.

Gewoonlijk worden adviezen ingewonnen bij leveranciers van schoonmaakproducten, maar deze hebben vaak vooral hun eigen belangen in gedachten. Er zijn talloze methoden en technieken die kunnen leiden tot het gewenste resultaat: een schoon gebouw waar werknemers comfortabel kunnen werken en waar de schoonmakers hun werk efficiënt, veilig en aangenaam kunnen uitvoeren.

Merk je dat je ergens niet helemaal op het juiste pad zit? Als onafhankelijke adviespartner kijken we graag met je mee om te zien of een andere aanpak wellicht beter zou zijn. We weten uit ervaring dat veranderingen waar tegenop wordt gezien vaak best meevallen. Bovendien kunnen oplossingen soms uit onverwachte hoeken komen. Gebleken is bijvoorbeeld dat als wij in gesprek gaan met de huidige leverancier er ineens een oplossing is voor het probleem.

Advisering middelen en materialen

Advisering middelen en materialen:

De keuze van de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen heeft een grote impact op de effectiviteit van schoonmaakwerkzaamheden. Wij adviseren jou onafhankelijk, met oog voor duurzaamheid en kosten efficiency. Bij Schoonmaakadvies Nederland luidt het motto: “Houd het simpel en reinig met weinig”.

Wij zijn onafhankelijk van merken en leveranciers, wat ons in staat stelt om het beste advies te geven over welke middelen en materialen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Natuurlijk is de prijs van belang, maar wij gaan verder dan alleen de korte termijn. Wij kijken naar de veiligheid van de middelen, de kosten op lange termijn en niet in de laatste plaats naar de gezondheid van de schoonmakers. Zijn de schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld veilig en de materialen waarmee gewerkt wordt ergonomisch verantwoord, of leiden ze op de lange termijn tot lichamelijke klachten en hoge kosten als gevolg van ziekteverzuim? Ook hierin denken we graag met je mee.

Advies

Advies

Het kan verfrissend zijn om met een deskundige te sparren die uw situatie begrijpt en samen met u kijkt naar de beste schoonmaakstrategieën. Ons team biedt niet alleen advies, maar fungeert ook als een partner die naast u staat om de schoonmaakprocessen binnen uw organisatie te optimaliseren.

Wat samenwerken met Schoonmaakadvies Nederland betekent

  • Maximale efficiëntie: Wij zorgen dat jouw schoonmaakprocessen soepel verlopen, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. 
  • Verbeterde kwaliteit: Onze expertise leidt tot hogere standaarden in schoonmaak, wat jouw organisatie een professionele uitstraling geeft.
  • Gezonde werkomgeving: Een schoon kantoor draagt bij aan het welzijn van jouw medewerkers en vermindert het ziekteverzuim.
  • Duurzaamheid: Wij streven naar minder milieubelastende schoonmaakoplossingen en adviseren over het gebruik van duurzame producten en methoden.

Samenwerken met ons betekent een partnership waarin transparantie, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staan. Bent je klaar om de schoonmaak van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen om een omgeving te creëren waar iedereen graag komt werken.